• Kom tættere på dine kunder med sociale medier!
  • Er dit website tilpasset alle medier?
  • SEO er en selvfølge hos os!
  • Gør din hjemmeside lettere tilgængelig med et brugervenligt design!
  • Procart - en samlet løsning for at drive en onlinehandel

Resolvd arbejder med softwareløsninger til Internettet, herunder e-handel, webportaler, portfolio og blog. Vi anser Internettet for at være nutidens vigtigste platform til kommunikation og markedsføring, og arbejder derfor konstant på at tilbyde vores kunder en gunstig position på dette medie.

Vi kan hjælpe dig med at udvikle en hjemmeside, som er skræddersyet til målgruppen for din forretning, og vores fokus på responsivt design, brugervenlighed og søgemaskineoptimering gør, at din forretning vil nå ud til og være tilgængelig for hele din målgruppe, uanset om de er på PC, tablets eller mobilenheder.

Vi har udviklet e-handelssystemmet ProCart, som tilbyder den forretningsdrivende en samlet løsning for at drive en onlinehandel. Platformen skaber en brugervenlig og effektiv arbejdsgang for den forretningsdrivende, og et brugervenligt og indbydende indkøbssted for de handlende.

Vi kan hjælpe dig med at udarbejde og implementere en strategi for din indsats på de sociale medier som Facebook, om det gælder introduktion og markedsføring af produkter, opbygning og opretholdelse af kunderelationer eller synlighed på nettet i almindelighed.

Content

Contact me

Mathi Kumarathurai

+45 2789 0091
mathi@resolvd.dk
Du kan også fange mig på: