• Kom tættere på dine kunder med sociale medier!
 • Er dit website tilpasset alle medier?
 • SEO er en selvfølge hos os!
 • Gør din hjemmeside lettere tilgængelig med et brugervenligt design!
 • Procart - en samlet løsning for at drive en onlinehandel

Webshops

Vi lever i en globaliseret verden, hvor markedet for vores kompetence, ydelse eller produkt ikke er begrænset af landets grænser -- det voksende internetkøb har skabt gunstige rammer for at tilbyde vores kunnen og kreationer til verdensmarkedet.

Etablering af fysiske rammer for at drive en virksomhed er ikke altid rentabelt eller tilstrækkeligt, og internettet giver gode muligheder for at etablere en virksomhed, som med færre midler kan komme ud til et større marked.

Om forretningen skal være en sidebeskæftigelse eller den primære beskæftigelse, handler det om at skabe de bedste rammer, således den forretningsdrivende kan koncentrere sig om at gøre det, som hun eller han er bedst til.

Vi har udviklet e-handelssystemmet ProCart, som tilbyder den forretningsdrivende en samlet løsning for at drive en onlinehandel. Platformen skaber en brugervenlig og effektiv arbejdsgang for den forretningsdrivende, og et brugervenligt og indbydende indkøbssted for de handlende.

ProCart er et e-handelssystem, som tilbyder den forretningsdrivende en samlet løsning for at drive en onlinehandel. Platformen skaber en brugervenlig og effektiv arbejdsgang for den forretningsdrivende, og et brugervenligt og indbydende indkøbssted for de handlende.

ProCart bygger ovenpå det moderne e-handelsplatform Drupal Commerce, men er tilrettet de gældende danske love om handel og de stolte danske handelstraditioner.

Brugervenligt
ProCart leveres med et brugervenligt design, som gør det lettilgængeligt for handlende, om man er ekspert eller nybegynder i at foretage internethandel. Den handlende får mulighed for nemt og hurtigt at gennemse produkter, finde frem til de ønskede produkter samt foretage køb. Den forretningsdrivende får let adgang til at tilføje og opdatere produkter samt at håndtere ordrer.
Responsivt Design
ProCart leveres med et responsivt design, hvilket betyder at webstedet kan tilgås fra computere, tablets og mobiltelefoner. Den handlende er dermed ikke begrænset til at foretage køb fra en PC, men har mulighed for at foretage køb fra gængse enheder, der kan anvendes til at komme på Internettet. Den forretningsdrivende får mulighed for at følge med i og administrere sin forretning både fra kontoret og på farten.
Søgemaskineoptimering
ProCart er optimeret til at blive indekseret af søgemaskiner, og dermed til at nemt at blive fundet af handlende, der leder efter produkter og forretninger på Google.
Danske love og traditioner
Der er lagt fokus på at indarbejde gældende danske love om e-handel som en naturlig del af e-handelsløsningen, således den handlende har sikkerhed for at gældende danske love er overholdt af forretningen.
Betalingsformer
ProCart understøtter de fleste gængse betalingsformer, heriblandt betalingskort, bankoverførsel, betaling ved afhentning, osv. Den handlende har dermed mulighed for at benytte sig af den betalingsform, der passer vedkommende bedst. Den forretningsdrivende får mulighed for at tilbyde sine varer til et større marked.
Leveringsmetoder
Understøttelse af de mest benyttede fragtselskaber, herunder mulighed for tracking.
Indeholder: 
 • Drupal Commerce
 • Responsivt webdesign
 • Brugervenligt design
 • Søgemaskineoptimeret
 • Integration af Google Analytics
 • Danske love og traditioner
 • Flere betalingsformer
 • Flere leveringsmetoder
Content

Contact me

Mathi Kumarathurai

+45 2789 0091
mathi@resolvd.dk
Du kan også fange mig på: