• Kom tættere på dine kunder med sociale medier!
  • Er dit website tilpasset alle medier?
  • SEO er en selvfølge hos os!
  • Gør din hjemmeside lettere tilgængelig med et brugervenligt design!
  • Procart - en samlet løsning for at drive en onlinehandel

Hjemmesider

Markedsføring af virksomheder, produkter eller personer på Internettet er blevet afgørende for at opnå kommerciel succes. Tilstedeværelse på Internettet er derfor en selvfølge.

Vi kan hjælpe dig med at udvikle hjemmeside, som er skræddersyet til målgruppen for dit foretagende, og vores fokus på responsivt design, brugervenlighed og søgemaskineoptimering gør, at din forretning vil nå ud til og være tilgængelig for hele din målgruppe, uanset om de er på PC, tablets eller mobilenheder.

Portfolio

Har du en virksomhed, et enkeltmandsfirma eller arbejder du freelance, så kan vi hjælpe dig med at skabe en online portfolio, hvor du kan fremvise dine produkter til nuværende og fremtidige kunder.

Vi kan designe og udvikle et online udstillingsvindue til dine produkter, som giver dig synlighed på nettet og dermed mulighed for at tiltrække nye kunder til din forretning.

Du vil få en attraktiv hjemmeside, hvor du med tekst, billeder, lyd og video kan fremvise og fortælle om dine produkter.

Ønsker du at sælge produkter på nettet, kan vi også hjælpe dig med at etablere en webshop, besøg e-handel for mere information.

Webportal

En webportal giver din virksomhed mulighed for at opretholde kontakt til jeres nuværende kunder samt tilbyde informationer om produkter og firmaet til fremtidige potentielle kunder.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en webportal, hvor du nemt kan publicere informationer om og vejledninger i brug af produkter, information om firmaet og dets regler, svar på de oftest stillede spørgsmål, information om åbningstider og kontakt, osv.

Du vil få en hjemmeside, hvor de besøgende nemt og hurtigt kan finde frem til informationer om din virksomhed, jeres produkter og ydelser.

Ønsker du at sælge produkter på nettet, kan vi også hjælpe dig med at etablere en webshop, besøg e-handel for mere information.

Blog

Ønsker du at komme ud til verden med budskab om et bestemt emne eller tema, så kan en blog være din kommunikationsplatform.

Blog efterligner en avisklumme eller dagbog, hvor en eller flere skribenter kan skrive om et bestemt emne eller generelt om deres dagligliv.

Vi kan designe og udvikle en blog, der passer til dit emne og din personlighed.

Du vil få en hjemmeside, hvor du nemt og hurtigt kan indsætte indlæg med tekst, billeder, lyd og video, og hvor dine læsere kan få lov til at komme med deres synspunkter til dine indlæg.

Indeholder: 
  • Drupal CMS
  • Responsivt webdesign
  • Brugervenligt design
  • Søgemaskineoptimeret
  • Integration af Google Analytics
Content

Contact me

Mathi Kumarathurai

+45 2789 0091
mathi@resolvd.dk
Du kan også fange mig på: