• Kom tættere på dine kunder med sociale medier!
  • Er dit website tilpasset alle medier?
  • SEO er en selvfølge hos os!
  • Gør din hjemmeside lettere tilgængelig med et brugervenligt design!
  • Procart - en samlet løsning for at drive en onlinehandel

Vi er en lille virksomhed i det midtjyske, som har specialiseret os i at udvikle hjemmesider og e-handelsløsninger i den meget populære open source content management platform Drupal.

Vi har beskæftiget os med webudvikling i mange år, først som fritidsinteresse, derefter som hobbyvirksomhed og de sidste tre år som Resolvd ApS.

Vi anser Internettet for at være nutidens vigtigste platform til kommunikation og markedsføring, og arbejder derfor konstant på at tilbyde vores kunder en gunstig position på dette medie.

Vi har valgt at arbejde med Drupal, fordi det er en moderne og sikker platform, der giver os mulighed for at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyet webløsninger, der er målrettet deres målgruppe.

Mathi Kumarathurai

+45 2789 0091
mathi@resolvd.dk

Du kan også finde mig her:

Som direktøren for det hele er det Mathi, der står i spidsen for firmaet. Hans opgaver rækker fra forhandling af kontrakter til implementering af grafisk design. Han besidder en stor viden om de muligheder, som Drupal tilbyder og er derfor i stand til hurtigt at komme op med forslag til løsninger på gængse udfordringer.

Han foretrækker sin kaffe sort ... og meget stærk.

Vathanan Kumarathurai

+45 2789 0092
vathanan@resolvd.dk

Du kan også finde mig her:

Som teknisk ansvarlig er det Vathanans opgave at løse de tekniske udfordringer, der opstår ifm. udviklingen. Udvikling af nye moduler og scripts samt administration af servere er blandt de ting, der står på hans todo-liste.

Han har endvidere interesse for fotografi, hvilket blandt andet betyder, at alle billederne på resolvd.dk er taget af ham.

Han foretrækker tv-serier frem for film.

Braveen Mahendran

+45 5194 4328
braveen@resolvd.dk

Du kan også finde mig her:

Det er Braveens opgave at kontrollere, at de udarbejdede hjemmesider lever op til kravspecifikationen. Han tjekker op på, at det grafiske design er implementeret korrekt, hjemmesiderne virker på PC, tablets og smartphones.

Han foretrækker til enhver tid burgere fra Sunset Boulevard.

Content

Contact me

Mathi Kumarathurai

+45 2789 0091
mathi@resolvd.dk
Du kan også fange mig på: